Gjobiten 798 persona që nuk respektuan masat ndaj COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit, policia ka shqiptuar 798 gjoba për persona që nuk respektuan masat ndaj COVID-19.

Gjobiten 798 persona që nuk respektuan masat ndaj COVID-19

Derisa, janë 981 gjoba tjera të cilat u shqiptuan për shkelësit e rregullave të trafikut.

Ndërkaq, policia ka njoftuar se në rrugët e Kosovës janë shkaktuar 18 aksidente me të lënduar dhe 31 aksidente trafiku me dëme materiale.

E brenda ditës policia arrestoi 19 persona dhe 15 të tjerë u dërguan në mbajtje dhe dy në vuajte të dënimit.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close