DËSHTON PËR TË GJASHTËN HERË VOTIMI I LIGJIT PËR RIMËKËMBJE EKONOMIKE

Kuvendi i Kosovës ka dështuar për herë të gjashtë ta votojë Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike.

Pro këtij projektligji kanë qenë vetëm 58 deputetë.

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje dhe Partisë Demokratike të Kosovës nuk kanë marë pjesë në votim.

“Janë vetëm 58 vota, rrjedhimisht nuk ka vendimmarrje për këtë projektligj”, ka thënë nënkryetarja e Kuvendit, Arbërie Nagavci.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close