Presidenti amerikan ,Trump:”Ndihem mrekullueshëm.Coronavirusi është një bekim nga Zoti!”

Presidenti amerikan Donald Trump pas infektimit me coronavirus ka pasur disa paraqitje në opinion ku ka ngjallë reagime.

Ai sërish përmes një videoincizimi në twitter ka dhënë disa mesazhe kontraverse!
Ai thotë se ndihet shkëlqyeshëm.”Ndihem shkëlqyeshëm, ndihem perfekt”, thekson Trump disa herë në mesazhin video.

Ai shpjegon se ilaçi i prodhuar nga kompania amerikane “Regeneron” e ndihmoi shumë dhe se ai do të bëjë gjithçka për të gjetur një mënyrë për t’ia dhënë atë ilaç secilit që ka nevojë për të sa më shpejt që të jetë e mundur, në mënyrë që të gjithë të trajtohen si president i SHBA-ve.

Siç thotë ai, bekimi i Zotit është që ai mori koronavirusin.Ai akuzoi Kinën si fajtor për koronavirusin, duke thënë se kina do të paguaj një çmim të lartë.Ai theksoi se Amerika është vendi më i mirë në botë.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close