Në mediat nacionale serbe akuzohet Beiden, për “trafikim me organe njerëzore”

Fantazia e çmenur e propagandës serbe s’ka kufij!
Në kanalet televizive kombëtare të Serbise ,garuesi për president në ShBA,Joe Biden është akuzuar për “trafikim me organe njerëzore”!!
Në kanalin televiziv serb ” Happy” disa nga analistët të ftuar në programin e mëngjesit duke folur në temën e “sherbimet kunderzbuluese qe veprojne ne Serbi”, kanë thëne se këto kinse ” fakte” duhet derguar Ambasades amerikane në Beograd me q’gjë do ndikonte edhe në fitoren e “sigurte” te Trumpit në zgjedhjet që po afrojnë.
Ata nuk kanë ndalur me kaq,kanë shkuar edhe me larg duke shpifur dhe akuzuar edhe ish-presidentët Clinton e Obama per “pedofili”!
Është për t’u cekur se ky kanal është njëri nga më pro regjimit të Vuçiqit,ose i kontrolluar nga i njejti!
/Xhelil Arifi –Gjilan 10 shtator 2020

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close