Votohet në lexim të parë projektligji për rimëkëmbje ekonomike.

Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës kanë votuar projektligjin për rimëkëmbje ekonomike.

Ky është leximi i parë, ndërsa pritet që së shpejti të votohet edhe në lexim të dytë.

Me 64 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, projektligji ka kaluar.

Opozita (LVV dhe PDK) në fillim të seancën kanë njoftuar se nuk kanë ndërruar qëndrim sa i përket votimit për këtë projektligj, e se rrjedhimisht do të votojnë kundër.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close