Policia e Kosovës arrestoi 25 persona për 24 orë

Policia e Kosovës për 24 orë ka arrestuar 25 persona, 13 janë në mbajtje dhe dy persona janë në vuajte të dënimit.

Sipas njoftimit të Policisë së Kosovës, 13 aksidente kanë ndodhur me përsona të lënduar dhe 29 të tjera me dëme materiale.

Ndërkaq, policia ka shqiptuar 1191 tiketa trafiku, ndërsa sa i përket Ligjit të Pandemisë COVID-19, policia ka shqiptuar 1073 tiketa.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close