Qentë endacakë, temë diskutimi në takimin e sotëm në nivel vendi

Sot do të mbahet një takim me Këshillin e Kryetarëve në kuadër të Asociacionit të Komunave të Kosovës.

Ky takim pritet ta mbahet me drejtuesit e Agjencisë së Veterinës dhe Ushqimit, si dhe me Policinë e Kosovës, për të diskutuar rreth problemit me qen endacakë.

Kohëve të fundit në Kosovë është bërë shqetësues numri i madh i qenve endacakë, të cilët shihen në rrugët e vendit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close