Një nënë nga Florida ka fituar shumë para duke shitur qumështin e saj të gjirit në internet

Një nënë e re nga Florida, Julie Dennis, 32 vjeçe e cila ka dy fëmijë, doli me idenë e shitjes së qumështit të saj të gjirit gjatë koronavirusit dhe krizës financiare.
Ajo i dha gji një fëmije surrogat me këtë qumësht dhe deri më tani ka fituar 19,300 euro, raporton Mirror.

Duke qenë një nënë zëvendësuese, pas gjashtë muajsh ajo kuptoi se fëmija i saj nuk kishte më nevojë për qumësht, kështu që vendosi të shiste lëngun e çmuar.

Ajo shet 28 gram qumësht për 90 cent amerikanë familjeve, nënat e të cilave nuk mund të kenë qumësht natyral. Ajo punon si mësuese e shkollës së mesme dhe e kompensoi mungesën e parave në një mënyrë origjinale, shton Mirror.

“Nuk është e tëra te paratë, unë dua të ndihmoj njerëzit në nevojë, por sigurisht ajo që fitoj ka vlerë për familjen time dhe mua,” tha Dennis.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close