Në Itali rekord i ri ditor i COVID-19 , mbi 10 000 raste të reja

ATSH-DPA/ – Statistikat e përditshme të Italisë mbi infektimet e reja të COVID-19 thyen sot rekord për të tretën ditë radhazi, pasi u raportuan 10 010 raste.

Rastet e së enjtes ishin 8 000 dhe ato të së mërkurës 7 000.

Sipas Agjencisë së Mbrojtjes Civile, përditësimi i fundit e çon numrin e përgjithshëm të infektimeve në 391 611, ndërsa atë të të vdekurve (+ 55 sot) në 36 427.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close