SËRISH DËSHTON TË MIRATOHET PROJEKTLIGJI PËR UÇK-NË

Deputetët e Kuvendit të Kosovës sërish kanë dështuar të miratojnë në parim Projektligjin për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së.

Vetëm 36 vota kanë qenë pro këtij projektligji duke bërë që i njëjti në mungesë të vendimmarrjes të procedohet sërish në seanca e ardhshme.

Mungesë vendimmarrje pati edhe për votimin e Propozim-rezolutës nga raportimi i kryeministrit Avdullah Hoti në lidhje me dialogun Kosovë-Serbi.

Ndërsa, kuorum nuk pati as për një rezolutë të LVV-së nga interpelanca e ministrit të Punëve të Brendshme Agim Veliu në lidhje me hyrjen dhe patrullimin e pjesëtarëve të uniformuar të Republikës së Serbisë në territorin e Republikës së Kosovës, përkatësisht në fshatin Karaçevë të Komunës së Kamenicës.

Deputetët dështuan të votojnë në parim edhe Projektligjin për masat e përkohshme për ta lehtësuar efektin e Pandemisë “COVID-19”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close