Ultimate magazine theme for WordPress.

33 aksidente në Kosovë gjatë 24 orëve

Policia e Kosovës bën të ditur se gjatë 24 orëve të fundit, në Kosovë kanë ndodhur 32 aksident trafiku, prej të cilave 11 kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 21 të tjera me dëme materiale.
Policia po ashtu ka njoftuar se ndaj gjithë pjesëmarrësve në komunikacion, që kanë thyer rregullat e trafikut ka shqiptuar 799 gjoba kundërvajtëse.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close