Ultimate magazine theme for WordPress.

Mbyllen për qarkullim tri rrugë të Prishtinës

Edhe sot disa rrugë në Prishtinë do të jenë të mbyllura.

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se sot do të mbyllen për qarkullim rrugët “Gazmend Zajmi”, “Ali Pashë Tepelena” dhe “Karl Gega”.

Sipas njoftimit të komunës, mbyllja e këtyre rrugëve do të ndodh pasi do të përfundohet shtresa e fundit e asfaltit.

Po ashtu komuna njofton se rrugët do të jenë të mbyllura nga ora 7:30 deri të premten, më 23 tetor, në orën 18:00.

“Komuna ka lutur qytetarët që qarkullimin ta planifikojnë duke u bazuar në këtë njoftim dhe që gjatë kësaj kohe të i shfrytëzojnë rrugët alternative”, thuhet në njoftim.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close