Ultimate magazine theme for WordPress.

Të dielen akrepat e orës shkojnë prapa

Ashtu si çdo vit, java e fundit e tetorit sjell me vete ndryshimin e orës.

Të dielën, në momentin kur ora do të shënojë 03.00, akrepat duhet të kthehen për një orë prapa, në 02.00.

Në këtë mënyrë rikuperojmë orën “që humbëm” në fund të marsit duke vijëzuar orët me lëvizjen e diellit.

Do të flemë një orë më shumë në mëngjes, por do të humbasim një orë dritë natyrale në mbrëmje.

Kjo mund të konsiderohet dhe epoka e fundit e ndryshimit të orës, pasi shumë vende vitin tjetër do të zgjedhin nëse do të mbajnë orën ligjore apo atë diellore për gjithë vitin.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close