Ultimate magazine theme for WordPress.

Ehat Miftaraj(IKD):Po të funksiononte ligji, Hoti sonte do ishte në burg!

Ehat Miftaraj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) ka deklaruar se kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, do e kalonte natën në qendrën e paraburgimit në Prishtinë, në pritje të ndonjë procesi gjyqësor, po të funksiononte ligji si duhet.

Ai këtë deklarim e ka thënë nëpërmjet llogarisë së tij ‘Facebook’, teksa ka thënë se kapja e shtetit është simbolikë e Qeverisë Hoti.

“Anti-vlera dhe kapja e shtetit eshte shenderruar ne politike kryesore e Qeverise Hoti”, thuhet në reagimin e Miftarajt.

Tutje, ai ka shprehur nevojën për një proces vetting-u edhe në Universitetin e Prishtinës.

“Kerkeses se Vettingut ne Polici, Prokurori dhe Gjykata duhet shtuar edhe Universitetit te Prishtines. Vetem paramendo sa studenta kalojne permes “edukimit” nga lloji i “profesorave” alla Avdullah Hoti”, deklaroi tutje Miftaraj.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close