Ultimate magazine theme for WordPress.

Hoti: Mos i vrisni gjyshërit tuaj duke u infektuar nga koronavirusi!

Zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë Faik Hoti ka publikuar në Facebook një artikull të gazetës prestigjioze Wall Street Journal, në të cilën bëhet fjalë për përhapjen e valës së dytë të pandemisë me koronavirus në botë.

“Mos i vrisni gjyshërit tuaj duke u infektuar nga koronavirusi dhe duke e bartur atë tek ata. Vala e dytë e koronavirusit në Evropë ka prekur kryesisht personat e ri, të cilët kanë simptoma të lehta apo nuk kanë fare”, ka shkruar ai.

Hoti thotë se të dhënat e fundit tregojnë që infeksionet kanë filluar të prekin grup-moshat më të vjetra, duke u shpërndarë shpesh nga anëtarët më të ri tek ata më të vjetër të së njëjtës familje.

Ndryshe, Kosova në 24 orët e fundit ka regjistruar dy viktima dhe 186 raste me koronavirus, ndërkohë që gjendja e përgjithshme në rajon vazhdon të përkeqësohet me rritje të konsiderueshme të rasteve dhe viktimave të reja në Maqedoninë Veriore, Serbi dhe Shqipëri.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close