Nga sot ARC nis lëshimin e vulës apostile dhe verifikuese edhe në Pejë

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) ka bërë të ditur se Agjencia e Regjistrimit Civil (ARC) do të fillojë nga sot me lëshimin e vulës apostile dhe verifikuese edhe në Komunën e Pejës.

Me këtë rast sipas MPB-sëe prezent në këtë ceremoni do të jetë edhe ministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, Agim Veliu.

Ceremonia  do të mbahet sot në Qendrën për Pajisje me Dokumente në  Komunën e Pejës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close