970 GJOBA PËR MOSRESPEKTIM TË MASAVE NDAJ CORONAVIRUSIT

Gjatë 24 orëve të fundit janë shqiptuar 970 gjoba ndaj personave që nuk respektuan masat antiCOVID të vendosura nga institucionet shëndetësore.

Veç këtyre u shqiptuan edhe 956 gjoba të tjera për shkelësit e rregullave të trafikut.

Ndërkaq, gjatë 24 orëve raportohet se në rrugët e Kosovës janë shkaktuar 21 aksidente trafiku me të lënduar de 37 aksidente me dëme materiale.

E brenda një dite policia ka arrestuar 15 persona dhe 10 të tjerë i ka dërguar në mbajtje dhe 2 në vuajte të dënimit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close