Ultimate magazine theme for WordPress.

Mbahet mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione sot nban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës,

2.  Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;

3. Takim në komision me:
a)  Përfaqësuesit e Divizionit tё Skemave pёr Kategoritё e Luftёs nё
Departamentin e Familjeve tё Dёshmorёve dhe Invalidёve tё Luftёs,
pranë Ministrisë sё Punës dhe Mirëqenies Sociale;
b)  Përfaqësues të Komisionit Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit              të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës çlirimtare të  Kosovës,

4. E ndryshme;

Vendi: N10 Koha: 10:00

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close