Ultimate magazine theme for WordPress.

Telekomi në alarm: Xhirollogaritë tona u zbrazën, të ndërhyjë Qeveria!

Telekomi i Kosovës ka njoftuar se i janë tërhequr përsëri mjetet nga llogaria bankare. Sipas një komunikate të dërguar për media, Telekomi njofton se gjatë kësaj periudhe Qeveria e Kosovës ka zhvilluara takime intensive për ta bindur kompaninë Dardafon që të nënshkruajë marrëveshje për të cilën tashmë ishin dakorduar në prani të Kryeministrit dhe Ministrit të Ekonomisë dhe Ambientit.

“Marrëveshja ishte që pagesa të bëhet në afat prej 24 muajsh, por si duket në fund nuk arritën ta bindin Dardafonin për nënshkrim të marrëveshjes, ku këta fillimisht kanë bllokuar llogaritë ndërsa sot edhe i zbrazen. Me zbrazjen e sotme të llogarisë Dardafon fillimisht ka lënë pa paga 2.300 punëtorë të Telekomit dhe më shumë se 1000 të Postës së Kosovës”, thuhet në njoftimin e kësaj kompanie.

Telekomi thotë se në këtë rast ka qenë i pafuqishëm që të marrë çfarëdo vendimi që do ta parandalonte një gjë të tillë.

“Me këtë veprim janë rrezikuar në tërësi të gjitha shërbimet tona, duke përfshirë edhe të gjitha shërbimet e institucioneve të sigurisë së vendit. Pra përveç tjerash me këtë veprim është rrezikuar siguria kombëtare. Kërkojmë urgjentisht nga qeveria që të reagoj dhe zgjidh këtë çështje”, thuhet tutje në njoftimin e Telekomit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close