Ultimate magazine theme for WordPress.

Islamistë të rinj turq kanë sulmuar një kishë në Vjenë

Pas një vrasjeje nga islamistët në një kishë katolike në Francë, një grup të rinjsh nga Turqia hynë në një kishë në Vjenë.

Mediat njoftojnë se, rreth 30 të rinj hynë në kishën Antonskirche në lagjen 10 të Vjenës, ku shkelmuan gjithçka që hasën dhe bërtitën “Allahu Akbar”.

Prifti thirri policinë, por kur patrulla arriti në kishë, ky grup islamikësh të rinj u larguan.
Shërbimi për Mbrojtjen e Kushtetutës dhe Luftën kundër Terrorizmit ka marrë përsipër hetimin e kësaj çështje.

Mediat pretendojnë se ky është një grup i të rinjve me origjinë Turke që ishin në kishë vetëm disa orë para kësaj incidenti, për shkak të një huliganizmi pas të cilit ata u kontrolluan nga policia.

Supozohet gjithashtu se ky është një grup islamikësh që shkaktuan trazira në rajonin e 10-të të Vjenës para verës, duke sulmuar protestuesit kurd./proinformacion.com/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close