Friday, November 27, 2020
Aktuale

Afër 300 mijë kerre janë në Kosovë

Në shtetin e Kosovës janë regjistruar afro 300 mijë kerre në vitin 2019. Sipas statistikave të publikuara nga Agjencia e Statistikave të Kosovës në vitin 2019 janë regjistruar 291 mijë e 295 kerre.

Edhe përkundër standardit jo të mirë të jetesës qytetarët e Kosovës nuk rrinë dot pa një kerr.Edhe pse ai duhet regjistrua për çdo vit dhe atë nuk është ndonjë shumë simbolike por bukur një sumë e madhe nga buxheti familjar duhet të ndahet për ta mbajtur atë,duke mos harruar edhe karburantin.

Similar Posts

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close