Ultimate magazine theme for WordPress.

Joe Biden gjatë fushatës paraelektorale përkujton lidhjet e tij me Kosovën

Kandidati demokrat për president të Shteteve të Bashkuara Joe Biden ka treguar edhe njëherë më shumë, se sa është i lidhur si person dhe familje me Kosovën.

Ai për këtë lidhje flet edhe gjatë fjalimeve të tija para simpatizantëve gjatë fushatës parazgjedhore të presidencialve që do të mbahen më 3 nëntor.Ai ka përmendur Kosovën edhe në mitingun e mbajtur në Michigan.
Ai ka përmendur se në Kosovë një udhë u emërua sipas djalit të tij të ndjerë Bo Biden.

“Pas një viti të qetë kur ai shërbeu si oficer ligjor i SH.B.A., ai shkoi në Kosovë. Atje ata i dhanë emrin e tij një rruge të rëndësishme. Djali im u kthye në shtëpi me një mori medaljesh, para se të humbte jetën,” tha Biden.
Ai gjithashtu kujtoi se një monument për ish Presidentin e SHBA Bill Clinton u ngrit në Prishtinë.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close