Ultimate magazine theme for WordPress.

Shqyrtohet Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 28.10.2020;
3.    Shqyrtimi i Projektligjit nr. 07/L-05  për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit nr.03/L-48 për menaxhimin e financave publike dhe përgjegjësitë, i plotësuar dhe ndryshuar me Ligjin nr.03/L221, me Ligjin nr. 04/L-116, me Ligjin nr. 04/L-194, me Ligjin nr. 05/L-063, dhe me Ligjin 05/L007, me raport amendamente të Komisionit funksional për Buxhet dhe Transfere;
4.    Shqyrtimi i Projektligjit nr.07/L-16 për Rimëkëmbjen Ekonomike – COVID-19, me raport amendamente të Komisionit funksional për Buxhet dhe Transfere;
5.    Të ndryshme

Vendi: C203 Koha: 14:00

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close