Ultimate magazine theme for WordPress.

Garë e ngushtë mes Trump dhe Biden

Në Shtetet e Bashkuara janë duke u numëruar votat nga zgjedhjet presidenciale të 3 nëntorit.

Në garë për të parin e Shtëpisë së Bardhë janë presidenti aktual, Donald Trump, i cili vjen nga Partia Republikane, dhe ish-zëvendëspresidenti Joe Biden, nga Partia Demokratike.

Rezultatet e deritashme e nxjerrin Bidenin në epërsi me 161 vota elektorale, kundrejt Trumpit, i cili ka 103 vota elektorale.

Për t’u shpallur fitues, njëri nga kandidatët duhet të sigurojë së paku 270 vota elektorale.

Kolegji Zgjedhor ka në total 538 vota të tilla.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close