Ultimate magazine theme for WordPress.

Shqiptohen 1 mijë e 137 gjoba për mosrespektim të masave kundër koronavirusit

Gjatë 24 orëve të fundit janë shqiptuar 1 mijë e 137 gjoba për mos respektim të masave ndaj COVID-19 të vendosura nga institucionet e vendit.

Veç këtyre, policia brenda një dite shqiptoi edhe 987 gjoba për shkelësit e rregullave të trafikut. Ndërkaq në rrugët e Kosovës për gjatë 24 orëve u shkaktuar 28 aksidente me dëme materiale dhe 21 të tjerë me të lënduar.

E policia arrestoi në raportin 24 orë tregoi se ka arrestuar 15 persona ku 3 të tjerë ka dërguar në vuajtje të dënimit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close