EULEX bastis shtëpitë e Thaçit, Veselit dhe Selimit

Pjesëtarë të EULEX-it po bastisin shtëpinë e presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli dhe kryetarit të grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi.

Ndërkohë, zyrtarët e e EULEX-it janë edhe te zyrat e PDK-së.

Pas pak do t’iu njoftojmë me detaje tjera.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close