Ultimate magazine theme for WordPress.

Osmani kërkon unitet politik

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, ka kërkuar unitet nga të gjithë përfaqësuesit politik në vend.

“Për mua dhe të gjithë besoj që në këto kohë të vështira për vendin është me rëndësi që të vijmë të përkulemi dhe të shprehim nderimet tona për njerëzit që ishin jo vetëm arkitekt të shtetit të pavarur, por edhe simbol i urtisë dhe maturisë dhe bashkimit rreth një kauze të vetme”.

“Bashkë me bashkëpunëtorët e mi erdhëm të nderojmë presidentin Rugova, njeriu që përmes një politike të pashembullt arriti që t’i bashkojë të gjithë shqiptarët”.

“Në kohën kur të gjithë duhet të flisnim një zëri, arriti ta bashkojë atë zë, e ai zë të jehojë që bota të dijë jo vetëm ku është Kosova po ta marrë vesh për secilin krim që Serbia kreu, jemi këtu për ta nderuar atë punë, shembullin e bashkimit dhe unitetin”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close