Ultimate magazine theme for WordPress.

Shkombtarizimi i shqiptarëve të Maqedonisë në veprim

Në Maqedoni në zonen e liqenit të Prespes fshatrat qe kanë qenë me shumicë Shqiptare, sot ose janë asimiluar në Maqedon Turq ose larguar.
Në keto varreza te nje fshati duket qartë sesi kanë ndryshuar mbiemrin pjestaret e të njëjtës familje nga Demce në Demcevska si dhe nga Tela në Telovski.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close