Ultimate magazine theme for WordPress.

BE: Transparenca, thelbësore për gjetjen e origjinës së COVID-19

ATSH-DPA/ – Transparenca është thelbësore për të gjetur origjinën e COVID-19, që u zbulua për herë të parë në Kinë, u shpreh sot ministri gjerman i Shëndetësisë, Jens Spahn, duke folur në emër të Bashkimit Europian.

“Ndërkohë që BE përshëndet përparimin fillestar në studimin që filloi në fund të tetorit, ajo bën thirrje për transparencë dhe bashkëpunim të plotë gjatë të gjitha fazave të tij”, tha Spahn.

“Një mësim kyç i pandemisë COVID-19 është se ekziston një hendek midis pritjeve dhe kërkesave të 194 vendeve anëtare të OBSH-së dhe aftësive të saj “de-facto” për t’i përmbushur ato”, shtoi ai në deklaratën e BE-së.

Ai theksoi, gjithashtu se BE kërkon të forcojë rregullat detyruese të OBSH-së në lidhje me vizitat në vend nga epidemiologët./

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close