Ultimate magazine theme for WordPress.

Guvernatori Mehmeti do t`i takojë drejtuesit e odave ekonomike

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti sot pritet t`i takojë drejtuesit e odave ekonomike.

Në këtë takim do të diskutohet për gjetjen e mundësive për tejkalimin sa më të lehtë të situatës së krijuar pas rritjes së sërishme të rasteve të reja me Covid-19 dhe pas masave të ndërmarra nga institucionet.

Takimi do të mbahet në BQK me fillim në orën 11:30.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close