Ultimate magazine theme for WordPress.

Gastronomët shpallin “Non Grata” Qeverinë: S’ka kafe për juve

Qeveria e Kosovës sot kumtoi masat e reja antiCovid të cilat prekin më së shumti sektorin e gastronomisë.

E këta të fundit kanë vendosur që të shpallin Qeverinë e Kosovës “Non Grata”, duke ia bërë me dije se nuk do të ketë më kafe për të.

“S’ka konsideratë për neve, s’ka kafe për juve. Shoqata e Gastronomëve në emër të gjithë anëtarëve shpall Qeverinë e Kosovës NON GRATA (të padëshirueshëm). Nuk do t’ju shërbejmë në kafe, bare dhe restorante. Vendimi hyn në fuqi menjëherë”, thuhet në reagimin e Shoqatën e Gastronomëve të Kosovës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close