Ultimate magazine theme for WordPress.

Nëse shkoni në shtrat për të fjetur me çorape mund të pasqyrojë personalitetin tuaj

Disa psikologë besojnë se shkuarja në shtrat me çorape tregon shumë për personin dhe zakonet e tij.

Kjo çështje është debatuar për vite me rradhë, dhe interneti është i mbushur me arsye pse disa flenë me çorape dhe disa pa to.

Ekzistojnë teori që thonë se gjumi me ose pa çorape mund të pasqyrojë personalitetin tuaj, kështu që nëse flini pa çorape, sipas disa “teoricienëve”, do të thotë se jeni mbrojtës në marrëdhëniet tuaja me të tjerët, ndërsa nëse flini me çorape ju pëlqen të keni ndjenjën se ju jeni te mbrojtur

Sigurisht, supozime të tilla janë thjesht pikëpamje të thjeshta për studime të ndryshme të personalitetit, në të cilat të shkosh në shtrat pa hequr çorapet është vetëm një nga llojet e sjelljes që u vërejt.

Për fat të mirë, e njëjta pyetje intrigoi edhe shkencëtarët, kështu që më shumë hulumtime u kryen nëse duhet të flemë me çorape apo pa të.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close