Ultimate magazine theme for WordPress.

Gjermanët ia kthejnë shpinën futbollit!!

ATSH-DPA/ – Interesimi i gjermanëve për ekipin kombëtar të futbollit vazhdon të bjerë, pasi dje në mbrëmje më shumë shikues preferuan një serial të vjetër gjerman përpara fitores së djemve të Joakim Loev kundër Republikës Çeke me rezultatin 1-0.

Vetëm 5,42 milionë gjermanë e panë këtë ndeshje në RTL, thënë ndryshe vetëm 18,2% e audiencës.

Sipas transmetuesve RTL, ARD dhe ZDF, kjo ishte audienca më e vogël për një ndeshje ku luan Gjemania, të paktën këto 20 vitet e fundit.

Një mesatare prej 5,45 milionë spektatorësh preferuan të shihnin serialin e njohur vendas ”Bares fur Rares”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close