Ultimate magazine theme for WordPress.

Punonjësve të medieve u lejohet lëvizja gjatë 24 orëve

Bazuar në udhëzimet e reja të publikuara nga Qeveria e Kosovës, të cilat hyjnë në fuqi nesër (13 nëntor), gazetarëve dhe të gjithë punëtorëve të tjerë medialë iu lejohet lëvizja sikurse herëve të tjera.

Të gjithë punonjësit medialë kanë të drejtë qarkullimi gjatë 24 orëve në funksion të përmbushjes së detyrave të tyre.

Gazetarët, kameramanët, fotoreporterët dhe punonjësit tjerë medialë duhet që gjatë gjithë kohës të mbajnë me vete I.D. e tyre të punës, të cilat dëshmojnë angazhimin e tyre profesional.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close