Ultimate magazine theme for WordPress.

Kur makina e policisë gjobitet nga… kolegët!

ATSH/ – Në qytetin italian të Kietit, një makinë e policisë bashkiake nga Frankavila al Mare bllokoi trafikun për një gjysmë ore, raporton gazeta italiane ”Chieti Today”.

Makina ishte parkuar jo vetëm në një pjesë ku parkimi ishte i ndaluar, por gjithashtu duke zënë një pjesë të rrugës.

Ndoshta automjeti i ndaluar do të kishte kaluar pothuajse pa u vërejtur nëse nuk do të ishte krijuar një bllokim trafiku me një kamion tjetër.

Ndodhi që, përve] makinës së policisë bashkiake, e parkuar në rrugën e ngushtë të qendrës historike, hyri edhe një kamion i madh, i cili padyshim nuk ishte në gjendje të kalonte.

Kështu, për rreth 30 minuta u bllokua çdo kalim me makina dhe kaos në të gjitha rrugët fqinje.

Shumë kalimtarë kanë vërejtur situatën, duke bërë një foto që është bërë virale në rrjetet sociale brenda pak minutash.

Kryebashkiaku në largim Umberto Di Primio zbriti personalisht nga bashkia e qytetit për të kërkuar një zgjidhje.

Në fund, si makina e policisë ashtu edhe shoferi i kamionit u gjobitën nga policia lokale.

Me pak fjalë, edhe policia e trafikut nuk u shpëton rregullave të kodit të autostradës.

“Pak më shumë civilizim do të kishte shmangur gjysmën e orës së kaosit që duhet të duronin qytetarët dhe automobilistët”, deklaroi kryebashkiaku.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close