Ultimate magazine theme for WordPress.

Prokuroria e Gjykatës Speciale: Kemi juridiksion të gjykojmë forcat serbe për krime lufte

Zyra e Prokurorisë në Hagë për krimet e veçanta të luftës me seli në Hagë tha se ka, gjithashtu, juridiksion për të ndjekur dhe gjykuar krimet e luftës të kryera nga ushtria, policia dhe paramilitarët e Serbisë kundër shqiptarëve etnikë gjatë luftës 1998-1999.

Por Prokuroria refuzoi të zbulojë nëse dhe kur do të fillojë ta bëjë këtë, ndërkohë që në fillim të këtij muaji arrestimet dhe gjykimet filluan kundër ish-anëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close