Ultimate magazine theme for WordPress.

Dy vaksina anti-coronavirus të gatshme në dhjetor

ATSH-ANSA/ – Dy vaksina kundër COVID-19 pritet të jenë të gatshme dhe të autorizuara të paktën në SHBA deri në dhjetor, theksoi Cristina Cassetti, virologia italiane në SHBA.

Ajo që e uron dhe e konsideron si të mundshme një vaksinë antiCOPVID-19 në dhjetor është Cristina Cassetti, virologia italiane në SHBA, zëvendësdrejtoreshë e divizionit të mikrobiologjisë dhe sëmundjeve infektive në Institutin e Sëmundjeve Infektive, drejtuar nga Anthony Fauci, e cila është një bashkëpunëtore e afërt që prej disa vitesh.

“Të dhënat e siguruara nga Pfizer mbi 90% të efikasitetit të përgjithshëm të vaksinës së tyre janë të shkëlqyeshme”, theksoi ajo duke shtuar se duhet të rishikohen detajet.

Ne presim gjithahstu të dhënat e provës së fazës së tretë të Modernas në ditët e ardhshme dhe ne shpresojmë për rezultate ekuivalente, shtoi ajo./

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close