Kryeministri britanik,Johnson në vet-izolim pas një kontakti të rrezikshëm

Londër – Kryeministrit britanik Boris Johnson iu tha të vetizolohej pasi ishte në kontakt me një person që ishte pozitiv me coronavirus.Kjo u njoftua sot nga zyra e tij në Downing Street.

“Ai do të vazhdojë të punojë nga Downing Street dhe do të drejtojë reagimin e qeverisë ndaj pandemisë së virusit corona”, tha një zëdhënës i kryeministrit, i cilKryeministri i u shtrua në spital në fillim të këtij viti pasi ishte infektuar me coronavirus, raporton Reuters.
Kryeministri thuhet se është “mirë dhe nuk ka simptoma të kovid 19”./proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close