Aktuale

Ministri Kuçi :Është arritur marrëveshja ndërmjet Telekomit dhe Dardafonit

Ministri Zhvillimit Ekonomik, Blerim Kuçi në emisionin “Imazh” të RTK-së e ka dhënë lajmin e fundit se është arritur marrëveshja ndërmjet Telekomit dhe Dardafonit për amortizimin e borxhit.

“Kjo marrëveshje nënkupton edhe zhbllokimin e xhirollogarive të Telekomit”, ka thënë Kuçi.

Sipas tij, kjo është marrëveshje për zgjidhje afatgjatë për situatën në Telekom./RTKLive/

Share:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close