Ultimate magazine theme for WordPress.

Inaugurohet Pilot Projekti për prodhim të energjisë elektrike

Nën organizim të Asociacionit të Komunave të Kosovës dhe Komunës së Obiliqit sot (e enjte me fillim ne ora 11.00 ne komunen e Obiliqit) bëhet inaugurimi i Pilot Projektit për prodhim te energjisë elektrike nga burimet e ripërtëritshme- sistemit fotovoltaik në ndërtesën e Komunës së Obiliqit.

Ky projekt i pari i këtij lloji në Kosovë që zbatohet nga institucionet lokale është realizuar në kuadër të projektit “Mbështetja e Komunave të Kosovës përmes Asociacionit të Komunave të Kosovës në lehtësimin e zbatimit të politikave të Efiçiencës së Energjisë në nivelin lokal“ i mbështetur nga Qeveria Gjermane përmes Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, Projekti i Kosovës për Efiçiencë të Energjisë. Projekti është zbatuar nga Kompania “Elen”.

Në këtë inagurim do te jene të pranishëm Kryetari i Komunës së Obiliqit, Drejtori Kryesor i GIZ në Kosovë dhe Koordinatori i Projektit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close