Reagon Vetëvendosje: Vëzhguesi i LDK-së theu rregullat e procesit zgjedhor

Një vëzhgues i Lidhjes Demokratike të Kosovës në shkollën “Sami Frashëri” në Podujevë, është parë duke mbajtur maskën me numër të kandidatit për kryetar të kësaj komune, Nexhmi Rudari.

Një veprim të tillë e kanë kritikuar subjektet tjera politike në vend.

Pas reagimit të PDK-së, ka reaguar edhe Lëvizja Vetëvendosje në Podujevë.

LVV thotë se po thyhen rregullat e procesit zgjedhor dhe se nga mëngjesi janë evidentuar një sërë parregullësish të tilla.

Ata akuzojnë LDK se po tejkalon të drejtat e përcaktuara nga KQZ, vetëm që të dalë më mirë në zgjedhje.

Ky është postimi i tyre i plotë pa ndërhyrje:

Vëzhguesi i LDK-së then rregullat esenciale të procesit zgjedhor

Në shkollën Naim Frashëri të Podujevës, një vëzhgues nga radhët e LDK-së është parë duke mbajtë maskën me numër të kandidatit për kryetar të kësaj komune, Nexhmi Rudari.

Një sërë parregullësish të tilla janë evidentuar që në orët e para të mëngjesit, prej se ka filluar procesi zgjedhor.Sipas qytetarëve LDK po tejkalon të drejtat e përcaktuara me rregulloren e KQZ-së në mënyrë që të dal sa më mirë në rezultatin e këtyre zgjedhjeve.LDK le t’i ndaloj urgjentisht veprimet e tilla!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close