Mbahet mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me 24.11.2020;
3. Shqyrtimi i Raportit të auditimit për Pasqyrat Vjetore Financiare të vitit 2019, për Kompaninë Stacioni i Autobusëve Prishtinë Sh.a. Të ftuar, Kryesuesi i Bordit dhe Kryeshefi Ekzekutiv;
4. Shqyrtimi i Raportit të auditimit për Pasqyrat Vjetore Financiare të vitit 2019, për Ministrinë e Shëndetësisë, i ftuar Ministri i Shëndetësisë z.Armend Zemaj;
5. Të ndryshme.

Vendi: N302 Koha: 11:00

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close