Qeveria e Kosovës vendosë datën e përfundimit të vitit shkollor

Pas konsultimeve dhe hamendjeve më në fund qeveria ka marrë vendimin se cila do të jetë data kur do të përfundojë viti shkollorë në Kosovë.

Më 18 dhjetor do të përfundojë gjysëmvjetori i parë i vitit shkollor në Kosovë, raporton Zeri.info

Këtë e ka bërë të ditur kryeministri Avdullah Hoti, pas një takimi që ka pasur me drejtuesit e IKSHPK-së, Ministrinë e Shëndetësisë, Ministrinë e Arsimit.

Hoti tha se gjysëmvjetori i parë do të përfundojë më 18 dhjetor ndërsa i dyti do të fillojë më 18 janar.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close