“Quetzalcoatlus northropi”

“Quetzalcoatlus northropi” është gjetur afër kretës së sipërme në Amerikën e Veriut. Mund të ishte e gjate mes 10 dhe 11 m dhe të peshonte midis 200 dhe 250 kg. Një nga kafshët më të mëdha të njohura fluturuese të të gjitha kohërave./Kalendari Enciklopedik Shqipëtar

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close