Kanabisi së shpejti në barnatore!!

Edhe kjo ditë po na vjen;KANABISI së shpejti në barnatore!!
Komisioni i Kombeve të Bashkuara për Narkotikët ndoqi rekomandimin e Organizatës Botërore të Shëndetësisë: ata indirekt njohën përfitimet mjekësore nga kanabisi.

Kjo mund të stimulojë shkencën, por edhe ekonominë.

Konventa e vetme e 1961 mbi Drogat Narkotike është një lloj navigimi për vendet në xhungëlën e substancave të paligjshme. Është një udhëzues që shtetet përdorin për të orientuar politikën e tyre të drogave. Kanabisi ka qenë në listën e heroinës, kokainës dhe fentanilit për rreth 60 vjet.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close