603 gjoba për mosrespektim të masave anti-pandemi

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 603 gjoba për shkak të mosrespektimit të masave anti-COVID.

15 persona u arrestuan, nëntë persona u dërguan në mbajtje, njofton Klan Kosova

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur 22 aksidente trafiku me të lënduar dhe të njëjtat aksidente janë edhe me dëme materiale.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close