A e dini pse kajnë bebet kur i veshin?

Ka shumë gjëra që mund të shqetësojnë një foshnjë disa ditëshe që shpërthen në lot për të treguar pakënaqësinë e tij në mënyrën më të menjëhershme.

Gjithmonë sigurohuni që të keni duar të ngrohta kur e prekni dhe dhoma nuk është e ftohtë dhe e zhveshur, shndërroni veshjen në një proces të thjeshtë dhe të këndshëm.

Do t’ju duhen: Jelekë pambuku që mbyllen me kapëse nga poshtë, kominoshe pambuku që i mbulojnë shputat, disa palë çorape dhe xhaketa të foshnjës.

Shtrijeni foshnjën në shtrat, mbështillni jelekun rreth qafës së mitrës dhe silleni në majë të kokës. Pasi ta ngrini dhe hapni mirë dekoltenë, kalojeni rrobën nga koka me një lëvizje të butë, duke u kujdesur që të mos i prekni sytë, hundën dhe gojën. Pastaj mbështilleni mëngën dhe kaloni gishtat nëpër të, duke kapur dorën e tij dhe duke e tërhequr me kujdes. Bëni të njëjtën gjë me dorën tjetër. Pastaj tërhiqni rrobat poshtë duke ngritur pak shpinën dhe në fund, butoni atë lart.

Për trupin, filloni me këmbët dhe vazhdoni në të njëjtën mënyrë nëse fiksohet në pjesën e pasme, ndërsa nëse fiksimi është nga poshtë, ndiqni të njëjtat hapa me jelek dhe para se ta mbyllni, kryqëzoni këmbët. E njëjta procedurë vlen edhe për triko. Ndërsa për çorapet, vishini në mënyrën e njohur.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close