Blerim Latifi:Në radhët UÇK-së njoha gjermanë, francezë, italianë e anglezë,por asnjë turk

Gjatë luftës UÇK-së iu bashkuan shumë luftëtarë të huaj. Ishin gjermanë, francezë, italianë e anglezë. Pesë prej tyre, i kam njohur personalisht.
Disa u vranë, disa u plagosën. Italiani Françesko Bider dhe francezi Pallard Pierre sot prehen në varret e Koshares. Por, nuk kishte asnjë turk në UÇK. Kjo thotë shumë për të kaluarën. Natyrisht, edhe për të ardhmen.
/Shkruan:Blerim Latifi

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close