Ekziston një arsye pse vështrimi i përkëdhelur i qenve arrin të shkrijë zemrat e qenieve njerëzore

Qentë kanë më shumë muskuj të syve sesa ujqërit, gjë që i lejon ata të jenë më ekspresivë dhe të kenë një pamje më “të butë”.
Ekziston një arsye e saktë pse vështrimi i përkëdhelur i qenve arrin të shkrijë zemrat e ne qenieve njerëzore: në fakt është rezultat i një evolucioni që gjatë shekujve ka ndryshuar anatominë e vetullave, pozicionin e kapakëve të syve, kështu që për të lehtësuar komunikimin midis qenit dhe njeriut përmes një fizionomie familjare. Kjo është ajo që del nga një studim shkencor i botuar së fundmi në revistën
“Procedurat e Akademisë Kombëtare të Shkencave”

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close