Paralajmërim për reaksion të kufizuar alergjik nga vaksina e Pfizerit

Rregullatori mjekësor britanik ka paralajmëruar që njerëzit që kanë një histori të reaksioneve serioze alergjike nuk duhet të marrin vaksinën kundër COVID-19 të kompanisë Pfizer dhe BioNTech, pasi dy punonjës të kujdesit shëndetësorë në Mbretërinë e Bashkuar përjetuan simptoma një ditë pasi morën dozën e parë.

Ndërkohë, Kanadaja u bë vendi i tretë që miratoi vaksinën Pfizer/BioNTech dhe një grup këshillimor i Ushqimit dhe Barnave në SHBA rekomandojnë miratimin e vaksinës Pfizer/BioNTech për Shtetet e Bashkuara. (Përgatitën: Shkëlqim Hysenaj dhe Ibrahim Berisha)

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close